PT-time

Benytt deg av en personlig trener hos SKY Fitness

Trenger du hjelp til å komme i gang med treningen? Våre personlige trenere ønsker å hjelpe deg på veien og være med på å motivere deg for å nå dine mål. De skreddersyr etter deg og dine behov, og tar treningen din til et nytt nivå – uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har!

Hva gjør en personlig trener?

En personlig trener, er som navnet sier, en trener som konsentrerer seg om deg, og kun deg, innenfor et gitt tidsrom. Glem alt om hva du har sett på film, om en ropende machotype som henger over deg og skriker at; «du klarer litt til…». Neida, en personlig trener er mer en slags veileder som bistår deg med å komme ordentlig (og ikke minst riktig) i gang med treningen din, og som forteller deg om hvilke treningsapparater du bør bruke for å oppnå de målene du har satt deg.

Deretter vil den personlige treneren motivere deg på en positiv og hyggelig måte, slik at det vekker lysten til å trene enda mer. En personlig trener har også erfaring og kunnskap til å se hva som passer for nettopp deg og din trening, slik at du unngår belastningsskader.

Er det dyrt med personlig trening?

En kjent misoppfatning er gjerne at det å benytte seg av en personlig trener er fryktelig dyrt, men det er ikke alltid sannheten. Ser du det i sammenheng med hva du får ut av det, vil du hurtig oppleve at ikke bare kan den personlige treneren fortelle deg hvordan du skal bruke de rette treningsapparatene for å oppnå resultater på best mulig måte. Som oftest kan en personlig trener også bidra med råd angående kosthold, treningsteknikker, samt være en god motivator som gjør at det vil være lettere å gå på trening de dagene du kanskje ikke helt føler for det!

Ta kontakt med en personlig trener hos SKY Fitness

Vi tilbyr personlig trening på stort sett alle våre sentre rundt om i Norge! Ta treningen til et nytt nivå med din egen personlige trener! Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan din personlige trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Våre personlige trenere har høy fagkompetanse. De har bakgrunn enten fra PT–utdannelsen ved Norges Idrettshøgskole eller tilsvarende. Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Booking av PT-timer

Booking av PT-timer gjøres via e-post til valgt treningssenter eller ved å kontakte PT direkte på senteret! Se alle våre treningssentre her >