Markus Brakken Eidsaunet

Personlig trener / SKY Fitness Sarpsborg

407 29 886 markusbe@skyfitness.no coach_eidsaunet

Hva kan jeg tilby?

I dag er det vanskelig å finne frem i jungelen av trening og kostholdsråd. Treningsplanene er ofte lite gjennomtenkt eller overambisiøse.

Med mine 14 års erfaring innen styrketrening og kosthold får du et treningsprogram som er tilpasset din målsetninger og forutsetninger.

Har du som mål og gå ned i fettprosent? Bli sterkere og/eller få mer muskelmasse? Bedre egen helse? Eller ønsker du rett og slett et mer effektivt treningsprogram som gir deg mest mulig igjen for tiden du er på treningssenter?

Om du er nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle. Sammen setter vi opp et tilpasset og effektivt opplegg med trening som du liker.

Med meg får du også muligheten til å bruke en app kalt «Abel Health & Fitness». Her finner du alt du trenger når det gjelder helse, trening og kosthold. Til treningsprogrammet ditt følger det også med video til alle øvelsene dine.

Utdanning

  • Personlig Trener v/Akademiet for personlig trening 2013

Treningserfaring

  • Styrke på treningssenter i 14 år

Hvorfor bruke PT?

Ved å bruke Personlig Trener vil du få fullt utbytte av treningen. Du får bedre kunnskap om hvordan du trener de ulike muskelgruppene mer riktig, i tillegg til å bli pushet til å ta ut det lille ekstra. 

Ofte vil du oppleve både raskere og bedre resultater ved å benytte en personlig trener!