Linda

Personlig trener / SKY Fitness Stord

451 98 485 linda@skyfitness.no

PT Linda

Hva kan jeg tilby?

Ved å velge meg som din personlige trener, får du en trener som genuint bryr seg om deg og ditt beste. Jeg tilpasser treningen til deg og din situasjon. Det er viktig for meg at treningen skal være lystbetont og gøy, samt at du skal føle på mestring uavhengig av mål. Jeg har selv gjort stor livsstilsendring, og har de siste årene hjelpt mange andre på vegen til deres livsstilsendring.

Utdanning

  • Personlig trener via AFPT.
  • Kostholdsveileder via AFPT.
  • Gruppetreningsinstruktør.
  • Pilatesinstruktør.
  • Spinninginstruktør.

Treningserfaring

Jeg har jobbet mest med mennesker som ønsker å endre sin livsstil, som trenger å komme i gang med trening av ulike helsemessige årsaker – det er trening for folkehelse jeg brenner skikkelig for. Men jeg har også hatt kunder som har hatt fokus på baseøvelser, ønsker bedre teknikk i øvelsene eller opp i muskelmasse. Jeg har jobbet med både erfarne og uerfarne innen trening.

Konsultasjonstime 

Gratis konsultasjonstime på forhånd ved kjøp av alle tjenester, hvor vi kan bli bedre kjent, diskutere oppstart, sette forventninger og målsetninger. Treningen blir tilpasset deg og dine mål, forutsetninger og tilgjengelighet!

Treningsprogram

Jeg lager ett treningsprogram som er tilpasset deg. Programmet vil være basert på dine mål, forutsetninger, tilgjengelighet og hva du liker å trene. Er du usikker på dine mål kan jeg hjelpe deg å utforme de. Treningsprogram (kr. 699,-) er inkludert i pris ved kjøp av 3, 5 eller 10 PT (PT55 / PT25 / PT DUO) timer.

Hvorfor bruke PT?

Ved å bruke Personlig Trener vil du få fullt utbytte av treningen. Du får bedre kunnskap om hvordan du trener de ulike muskelgruppene mer riktig, i tillegg til å bli pushet til å ta ut det lille ekstra. 

Ofte vil du oppleve både raskere og bedre resultater ved å benytte en personlig trener!

Book time med Linda

Ta kontakt på telefon 451 98 485 eller e-post linda@skyfitness.no