Elise Nordbø

Personlig trener / SKY Fitness Byfjordparken Stavanger

909 58 913 pt.nor83@gmail.com pt.nor83

PT Elise Nordbø

Hva kan jeg tilby?

Da jeg begynte å trene, trente jeg litt vekter, løp litt på mølla og syntes at det var helt ok. Den store treningsgleden kom da jeg fikk meg en personlig trener for første gang. En PT som så meg, heiet på meg og gledet seg sammen med meg i min progresjon. Det ga meg mestring, treningen ble mer målrettet og jeg fikk resultater jeg ikke hadde vært i nærheten av før.

Alle har et utgangspunkt. Jeg ønsker å hjelpe deg til å ta et steg videre. Det viktigste er at vi to bygger videre på dine ønsker og mål. Det trenger ikke å være et stort mål; det å komme i gang med å være aktiv eller få hjelp til kosthold kan absolutt være nok.

Er du helt ny, eller viderekommen? Jeg har løsningen.

Utdanning

  • Personlig trener AFPT (akademiet for personlig trening).
  • Markedsføring og coaching AFPT.
  • Kostholdsveileder AFPT.
  • Bachelor i pedagogikk UIS.

Treningserfaring

Styrketrening (med spesialitet i baseløft), løping, styrketrening for løpere, OCR (hinderløp) der jeg har deltatt i 10 løp og crossfit inspirerte økter med høy puls og varierte oppsett på økter. Jeg har med andre ord en allsidig treningsform.

Hvorfor bruke PT?

Ved å bruke Personlig Trener vil du få fullt utbytte av treningen. Du får bedre kunnskap om hvordan du trener de ulike muskelgruppene mer riktig, i tillegg til å bli pushet til å ta ut det lille ekstra. 

Ofte vil du oppleve både raskere og bedre resultater ved å benytte en personlig trener!