Amalie Bjelland Livingston

Personlig trener / SKY Fitness Stord

960 47 827 Livingstoncoaching@hotmail.com

Portrettbilde av Amalie Bjelland Livingston

Hva kan jeg tilby?

Som kunde hos meg får du en Personlig Trener som ser hele deg. Med dine mål, ønsker og behov i fokus får du en plan som er tilpasset deg og din hverdag. Å trene med meg skal være motiverende, trygt, lærerikt og gi fremgang.

Jeg kan hjelpe deg som aldri har trent før, som ønsker enkel og god veiledning, men også deg som har litt mer erfaring og/eller spesifikke mål. Sammen skal vi nå målene dine gjennom treningsglede, mestringsfølelse og kontinuitet.

Utdanning

  • Crossfit Level 1 trener
  • Personlig trener via Afpt
  • Kostholdsveileder via Afpt
  • Kurs i programdesign via Afpt
  • Kurs i maksimal fettforbrenning og vekt reduksjon via Afpt

Erfaring

Jeg har hjulpet over 100 mennesker i ulike aldre med ulike forutsetninger til en bedre og sunnere livsstil. Dette gjennom små endringer i både kosthold og trening. Små endringer kan gi store resultater over tid. Jeg brenner for folkehelse og jobber for å gjøre trening og kosthold så enkelt, overkommelig og kjekt som mulig.

Hvorfor bruke PT?

Å ta steget inn på et treningssenter kan oppleves skremmende og overveldende for mange. Med en personlig trener i ryggen vil du føle deg trygg og ivaretatt. Jeg vil hjelpe deg med å bygge opp selvtilliten din på trening, gjennom fokus på teknikk, mestringsfølelse og treningsglede. Det er ingenting annet jeg heller vil enn å se deg lykkes med målene du har satt deg!

Book time med Amalie

Ta kontakt på telefon 960 47 827 eller e-post Livingstoncoaching@hotmail.com.