Elize Nesje

Personlig trener / SKY Fitness Rønvika

elize@skyfitness.no ptnesje

Book PT-time på Rønvika eller Alstad ved å sende epost til: elize@skyfitness.no

Personlig trener Elize

Hva kan jeg tilby?

Som trener er det utrolig givende å hjelpe mennesker. Om det er for en bedre helse og økt livskvalitet, mot en idrettslig prestasjon eller opptrening etter skade. Uansett hvilket mål du har vil jeg gjøre alt for å få deg dit. Som din personlige trener er mitt fokus å gi deg mestringsfølelse og treningsglede ved å tilpasse treningen til deg og dine mål. Varierte og utfordrende treningsøkter med høy kvalitet er det du kan forvente med meg som din trener.

Om du er nybegynner, erfaren eller ønsker å komme tilbake etter en skade – ønsker jeg å gi deg en økt du gleder deg til å gjennomføre. Alle har et utgangspunkt og jeg ønsker å hjelpe deg til å ta et steg videre.

Ønsker du vektnedgang, vektoppgang, bli sterkere, stramme opp eller bare komme i gang med fysisk aktivitet? Ta kontakt for en uforpliktende samtale så finner vi sammen ut hva som er riktig for akkurat DEG!

På grunn av min stilling som senterleder i Rønvika, jobber jeg nå bare 50% som personlig trener.

Utdanning

  • Bachelor i trening (2022) v/ Nord Universitet
  • Coaching
  • Kurs i Idrettsskader og rehabilitering
  • Vektløfting (2021)

Treningserfaring

Utdannet PT og bachelorgrad i trening. Er trener innenfor klatring og har tidligere jobbet som coach med fokus på mestring og motivasjon. Erfaring med kosthold og trening for vektnedgang samt generell styrketrening. Lidenskapen ligger i styrketrening og klatring, og hun ønsker nå å kunne hjelpe deg med å nå dine mål.

Kompetanseområde

Styrketrening (idrettsspesifikt og generelt), opptrening etter skade

Hvorfor bruke PT?

Ved å bruke Personlig Trener vil du få fullt utbytte av treningen. Du får bedre kunnskap om hvordan du trener de ulike muskelgruppene mer riktig, i tillegg til å bli pushet til å ta ut det lille ekstra. 

Ofte vil du oppleve både raskere og bedre resultater ved å benytte en personlig trener!

Tjenester

PERSONLIG TRENING
  • 1 til 1 timer
  • PT duo
  • PT gruppe